Nieuws

 

Het vormingsaanbod 2021-2022 kan u in pdf raadplegen. 

In het aanbod werden inhaalsessies opgenomen, vormingen waarop jullie reeds ingeschreven waren maar helaas niet konden doorgaan. Hiervoor zullen jullie een mail ontvangen om deelname te herbevestigen. Het nieuwe aanbod is gegroeid uit beleidskeuzes, noden uit het werkveld en vormingen die jaarlijks worden aangeboden en meestal roteren over de provincies. 

Ook de uitwerking van vormingen hebben te lijden onder verschuiving van prioriteiten wegens extra taken omwille van corona (zowel intern als bij externen). In de brochure staan dan ook enkele vormingen waar concrete informatie nog ontbreekt. Aan deze vormingen wordt nog volop gewerkt en de nodige informatie wordt spoedig aangevuld. Begin september mogen jullie een aangepaste versie van de brochure verwachten.

De inschrijvingsperiode start op maandag 6 september 2021. 
Instroomdag voor nieuwe medewerkers (dag 1)
    
Omschrijving:
Als startende CLB’er krijg je in het kader van je instroomtraject een introductie in de organisatie waarvoor je gekozen hebt. - Wie zijn we als vrije CLB’ers? Vanuit welke missie, visie en kernwaarden doen we ons werk? - Hoe staan we in relatie met onze cliënten en onze partners? - Vanuit onze roots staan we stil bij loopbaandenken en kansenbevordering als belangrijke denkkaders. - We situeren het CLB in een ruimere context van samenwerking binnen en buiten Vrij CLB Netwerk, met onderwijs en met jeugdhulp.
    
Spreker(s):
medewerkers Vrij CLB Netwerk
    
Datum:
07-09-2021 (9.30-16.00)  
    
Plaats:
ONLINE


Tel:
Klik voor routebeschrijving
    
Prijs: 36.00
Catering:Niet van toepassing
    Gebruikersnaam
Wachtwoord
Nog geen VCLB-login? Registreer hier.
VCLB Nascholing is een initiatief van de Vrije-CLB-Koepel vzw