Nieuws

Het vormingsaanbod 2021-2022 kan u in pdf raadplegen. 

In de brochure staan enkel vormingen waar concrete informatie nog ontbreekt. Aan deze vormingen wordt nog volop gewerkt, hiervoor kan (nog) niet worden ingeschreven. 

De algemene inschrijvingsperiode is afgelopen. De bevestigingen van deelname worden in de loop van oktober verstuurd. U kan wel nog inschrijven voor vormingen waar nog voldoende plaatsen voor zijn (ook inhaalsessies). 

inschrijfknop weg = vorming volzet 

 

 

Wijzigingen/aanvullingen

- Datum vorming 'Gesprekstechnieken systematische contactmomenten eerste kleuters': donderdag 10 februari 2022 (Brussel). 

- Instroomdag voor nieuwe medewerkers van 16 november gaat ONLINE door (niet in Schaarbeek)

- De vormingen 'Beroepsgeheim, deontologie en dilemmatraining' en 'Deontologische en juridische aspecten van leerlingenbegeleiding' op 19 oktober, 28 oktober en 9 november zullen ONLINE doorgaan (en niet in Vrij CLB Netwerk, Schaarbeek) 

Kansenbevordering (groep 1)
    
Omschrijving:
Kansenbevordering, een rode draad door onze werking. We nemen jullie mee doorheen de verschillende facetten van kansenbevordering. Wij vertrekken hierbij van onze visie op armoede om dan te verbreden naar andere thema’s als vluchtelingen, meertaligheid, faire diagnostiek...
    
Spreker(s):
Chris Van de Vreken met ervaringsdeskundigen in de armoede (Welzijnsschakel Puurs vzw) en Marleen Van den Mooter (Vrij CLB Netwerk)
    
Datum:
26-10-2021 (9.30-16.00)  
    
Plaats:
Diocesaan Pastoraal Centrum Mechelen
Varkensstraat 6
2800 Mechelen
Tel: 015298491
Klik voor routebeschrijving
    
Prijs: 144.00
Catering:23.00
    
 Gebruikersnaam
Wachtwoord
Nog geen VCLB-login? Registreer hier.
VCLB Nascholing is een initiatief van de Vrije-CLB-Koepel vzw