Nieuws

 

Het vormingsaanbod 2021-2022 kan u in pdf raadplegen. 

In het aanbod werden inhaalsessies opgenomen, vormingen waarop jullie reeds ingeschreven waren maar helaas niet konden doorgaan. Hiervoor zullen jullie een mail ontvangen om deelname te herbevestigen. Het nieuwe aanbod is gegroeid uit beleidskeuzes, noden uit het werkveld en vormingen die jaarlijks worden aangeboden en meestal roteren over de provincies. 

Ook de uitwerking van vormingen hebben te lijden onder verschuiving van prioriteiten wegens extra taken omwille van corona (zowel intern als bij externen). In de brochure staan dan ook enkele vormingen waar concrete informatie nog ontbreekt. Aan deze vormingen wordt nog volop gewerkt en de nodige informatie wordt spoedig aangevuld. Begin september mogen jullie een aangepaste versie van de brochure verwachten.

De inschrijvingsperiode start op maandag 6 september 2021. 
Kansenbevordering
    
Omschrijving:
Kansenbevordering, een rode draad door onze werking. We nemen jullie mee doorheen de verschillende facetten van kansenbevordering. Wij vertrekken hierbij van onze visie op armoede om dan te verbreden naar andere thema’s als vluchtelingen, meertaligheid, faire diagnostiek...
    
Spreker(s):
Chris Van de Vreken met ervaringsdeskundigen in de armoede (Welzijnsschakel Puurs vzw) en Marleen Van den Mooter (Vrij CLB Netwerk)
    
Datum:
26-10-2021 (9.30-16.00)  22-02-2022 (9.30-16.00)  
    
Plaats:
Vrij CLB Netwerk
Anatole Francestraat 119
1030 Brussel
Tel: 02 240 07 55
Klik voor routebeschrijving
    
Prijs: 144.00
Catering:23.00
    
 Gebruikersnaam
Wachtwoord
Nog geen VCLB-login? Registreer hier.
VCLB Nascholing is een initiatief van de Vrije-CLB-Koepel vzw