Nieuws

Het vormingsaanbod 2021-2022 kan u in pdf raadplegen. 

In de brochure staan enkel vormingen waar concrete informatie nog ontbreekt. Aan deze vormingen wordt nog volop gewerkt, hiervoor kan (nog) niet worden ingeschreven. 

De algemene inschrijvingsperiode is afgelopen. U kan wel nog inschrijven voor vormingen waar nog voldoende plaatsen voor zijn (ook inhaalsessies). 

inschrijfknop weg = vorming volzet 

 

Wijzigingen/aanvullingen

Begeleiden van jongeren met faalangst vanuit het oplossingsgericht kader
    
Omschrijving:
Vertellen leerlingen je dat ze blokkeren, panikeren of hun taken uitstellen, ook al zouden ze veel liever in orde zijn? Zie je leerlingen die soms niet op school geraken door de stress en angst die ze ervaren? Merk je dat jongeren twijfelen over hun eigen kunnen en bepaalde voorspellingen maken die hen onderuithalen? In deze vorming mag je inspiratie voor een oplossingsgerichte faalangstaanpak verwachten. Naast een theoretisch kader, krijg je aan de hand van praktijkvoorbeelden, verschillende tools aangereikt om leerlingen (vanaf 10 jaar) te versterken en hen een heel eind op weg te zetten in het onder controle krijgen van hun faalangst.
    
Spreker(s):
Heleen Gadeyne (psycholoog, oplossingsgericht therapeut, werkte 9 jaar als psycho-pedagogisch consulent voor het CLB, medeoprichter van OTIZ (www.otiz.be) waar ze therapie, coaching en vormingen geeft)
    
Datum:
31-05-2022 (9.30-16.00)  
    
Plaats:
RodeBol Events (CommunicatieCampus, gebouw 485)
Sint-Denijslaan 485
9000 Gent
Tel: 09 242 82 10
Klik voor routebeschrijving
    
Prijs: 72.00
Catering:11.50
    
 Gebruikersnaam
Wachtwoord
Nog geen VCLB-login? Registreer hier.
VCLB Nascholing is een initiatief van de Vrije-CLB-Koepel vzw