Nieuws

Het vormingsaanbod 2021-2022 kan u in pdf raadplegen. 

In de brochure staan enkel vormingen waar concrete informatie nog ontbreekt. Aan deze vormingen wordt nog volop gewerkt, hiervoor kan (nog) niet worden ingeschreven. 

De algemene inschrijvingsperiode is afgelopen. De bevestigingen van deelname worden in de loop van oktober verstuurd. U kan wel nog inschrijven voor vormingen waar nog voldoende plaatsen voor zijn (ook inhaalsessies). 

inschrijfknop weg = vorming volzet 

 

 

Wijzigingen/aanvullingen

- Datum vorming 'Gesprekstechnieken systematische contactmomenten eerste kleuters': donderdag 10 februari 2022 (Brussel). 

- Instroomdag voor nieuwe medewerkers van 16 november gaat ONLINE door (niet in Schaarbeek)

- De vormingen 'Beroepsgeheim, deontologie en dilemmatraining' en 'Deontologische en juridische aspecten van leerlingenbegeleiding' op 19 oktober, 28 oktober en 9 november zullen ONLINE doorgaan (en niet in Vrij CLB Netwerk, Schaarbeek) 

Modernisering tweede graad gewoon secundair onderwijs en buitengewoon secundair onderwijs opleidingsvorm 4
    
Omschrijving:
Dit schooljaar start de modernisering ook in de tweede graad. Dit vormingsmoment geeft een opfrissing omtrent de structuur van het gemoderniseerde gewone secundair onderwijs (SO) en buitengewoon secundair onderwijs opleidingsvorm 4 (BuSO OV4). We gaan kijken hoe we de profielen van studierichtingen kunnen interpreteren en we geven een stand van zaken wat betreft wetgeving.
    
Spreker(s):
Kris Van den Bossche (Vrij CLB Netwerk)
    
Datum:
27-10-2021 (9.30-12.30)  
    
Plaats:
ONLINE


Tel:
Klik voor routebeschrijving
    
Prijs: 36.00
Catering:Niet van toepassing
    
 Gebruikersnaam
Wachtwoord
Nog geen VCLB-login? Registreer hier.
VCLB Nascholing is een initiatief van de Vrije-CLB-Koepel vzw