Nieuws

Het vormingsaanbod 2021-2022 kan u in pdf raadplegen. 

In de brochure staan enkel vormingen waar concrete informatie nog ontbreekt. Aan deze vormingen wordt nog volop gewerkt, hiervoor kan (nog) niet worden ingeschreven. 

De algemene inschrijvingsperiode is afgelopen. De bevestigingen van deelname worden in de loop van oktober verstuurd. U kan wel nog inschrijven voor vormingen waar nog voldoende plaatsen voor zijn (ook inhaalsessies). 

inschrijfknop weg = vorming volzet 

 

 

Wijzigingen/aanvullingen

- Datum vorming 'Gesprekstechnieken systematische contactmomenten eerste kleuters': donderdag 10 februari 2022 (Brussel). 

- Instroomdag voor nieuwe medewerkers van 16 november gaat ONLINE door (niet in Schaarbeek)

- De vormingen 'Beroepsgeheim, deontologie en dilemmatraining' en 'Deontologische en juridische aspecten van leerlingenbegeleiding' op 19 oktober, 28 oktober en 9 november zullen ONLINE doorgaan (en niet in Vrij CLB Netwerk, Schaarbeek) 

Duaal leren (Leuven)
    
Omschrijving:
Tijdens deze vorming krijgen jullie zicht op de betekenis van duaal leren in de onderwijsloopbaan en de visie op duaal leren van de overheid. Tevens worden jullie geïnformeerd over duaal leren in Syntrum, organisatie en aanbod in Syntrum lesplaatsen, huidig aanbod en stand van zaken inkanteling in duaal leren. Ook duaal leren, organisatie en aanbod in secundair onderwijs van Katholiek Onderwijs Vlaanderen, huidig aanbod in centra deeltijds onderwijs en stand van zaken inkanteling in duaal leren komen aan bod.
    
Spreker(s):
Carl Lamote en Wouter Pinxten (departement onderwijs), Koen Stassen (Katholiek Onderwijs Vlaanderen) en Sven Brouwers (Syntrum Vlaanderen)
    
Datum:
09-11-2021 (9.30-16.00)  
    
Plaats:
Iers College
Janseniusstraat 1
3000 Leuven
Tel: 016 310 430
Klik voor routebeschrijving
    
Prijs: 72.00
Catering:11.50
    
 Gebruikersnaam
Wachtwoord
Nog geen VCLB-login? Registreer hier.
VCLB Nascholing is een initiatief van de Vrije-CLB-Koepel vzw