Nieuws

 

Het vormingsaanbod 2021-2022 kan u in pdf raadplegen. 

In het aanbod werden inhaalsessies opgenomen, vormingen waarop jullie reeds ingeschreven waren maar helaas niet konden doorgaan. Hiervoor zullen jullie een mail ontvangen om deelname te herbevestigen. Het nieuwe aanbod is gegroeid uit beleidskeuzes, noden uit het werkveld en vormingen die jaarlijks worden aangeboden en meestal roteren over de provincies. 

Ook de uitwerking van vormingen hebben te lijden onder verschuiving van prioriteiten wegens extra taken omwille van corona (zowel intern als bij externen). In de brochure staan dan ook enkele vormingen waar concrete informatie nog ontbreekt. Aan deze vormingen wordt nog volop gewerkt en de nodige informatie wordt spoedig aangevuld. Begin september mogen jullie een aangepaste versie van de brochure verwachten.

De inschrijvingsperiode start op maandag 6 september 2021. 
Anderstalige nieuwkomers in het basisonderwijs, een uitdaging voor de CLB-medewerker (Antwerpen)
    
Omschrijving:
We reiken jullie basiskennis aan rond het werken met anderstalige nieuwkomers in het basisonderwijs. Wat is onze opdracht? Welke achtergronden zijn belangrijk om mee te nemen? Waarin kan de pedagogische begeleidingsdienst (Katholiek Onderwijs Vlaanderen) een rol opnemen?
    
Spreker(s):
Nathalie Vandenameele (Katholiek Onderwijs Vlaanderen) en Marleen Van den Mooter (Vrij CLB Netwerk)
    
Datum:
19-10-2021 (9.30-16.00)  
    
Plaats:
Vrij CLB De Wissel
Hallershofstraat 7
2100 Deurne
Tel: 03 637 50 60
Klik voor routebeschrijving
    
Prijs: 72.00
Catering:11.50
    
 Gebruikersnaam
Wachtwoord
Nog geen VCLB-login? Registreer hier.
VCLB Nascholing is een initiatief van de Vrije-CLB-Koepel vzw